Ring Pass Delft
* Wedstrijdsecretariaat senioren 
Welke zaken moet je weten als Senior teamlid voor de veld of zaalcompetitie. Hieronder een korte resumé van allerlei zaken

Veldcompetitie

Wedstrijden
Het wedstrijdschema met de indeling en de tijden staat in principe uiterlijk maandagavond 19.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd, op de website (rechtsboven) van Ring Pass (rechtsboven) en op de Ring Pass App.
Bij twijfel kan je altijd op de website van de KNHB kijken. 

Oefenwedstrijden voor een veldreservering graag aanmelden via het wedstrijdsecretariaat van HCS: [email protected]

Afgelastingen 

Uitwedstrijden: via website (voor zaterdag 18.00 uur),na zaterdag 18.00 uur wordt teammanager gebeld. Raadpleeg altijd de site van de tegenstander. 
Thuiswedstrijden: altijd via website (vrijdag/zaterdag)


Voor een afgelaste of niet gespeelde wedstrijd wordt geen wedstrijdformulier (DWF) ingevuld/afgehandeld. Informeer altijd het wedstrijdsecretariaat.

Digitale wedstrijdformulier / DWF
Afhandelen van het DWF dient op de wedstrijddag plaats te vinden.
Toegang tot digitale wedstrijdformulier www.ringpass.nl/formulier.

Ga voor meer informatie over het DWF naar handleiding DWF Junioren of naar de  handleiding DWF arbitrage.
Wedstrijden met bondsscheidsrechters worden eveneens met een digitaal wedstrijdformulier afgehandeld.Zaal competitie

Afhandeling DWF
Afwikkeling dient te geschieden op dezelfde speeldag!
Attentiepunt voor senioren teams in de zaal: de scheidsrechter kan niet tegelijkertijd ook speler zijn, zowel in praktijk niet als op formulier niet, ook niet om even snel het formulier af te ronden! 

Foutieve uitslagen op DWF
Laat de coach het formulier wel afronden, maar laat de coach in opmerkingen zetten dat de uitslag anders moet zijn. Maak ook via de email melding van de foute uitslag bij het wedstrijdsecretariaat. 

Opmerkingen op DWF
Een opmerking alleen op het DWF is voor ons niet voldoende om hierop te reageren. Indien een opmerking zodanig van aard is dat u van mening bent dat wij hier iets aan/mee zouden moeten doen, dan graag een email met afdruk/print DWF naar Districtskantoor Zaal. DWF's met vermeldingen van niet komen opdagen, niet gespeeld, opstootjes, vechtpartijen, kaarten, schades, svp altijd doorsturen.  

Niet gespeelde wedstrijden ivm niet opkomen van de tegenstander
Niet opkomen voor een gepland wedstrijdblok resulteert bij een 1e overtreding in 2x 5-0 uitslag, 1x 3 pnt in mindering en € 125,00 boete.
Bij herhaling volgen verdere maatregelen, zie uniform boete-overzicht op de Districtspagina KNHB-site. 
Het DWF svp afwikkelen met vermelding van reden niet gespeeld. Tevens per omgaande een melding naar Districtskantoor Zaal. Lukt afronden DWF niet, dan in ieder geval nooit 0-0 oid invullen bij de uitslag, maar melding maken bij Districtskantoor Zaal. 


Voor vragen: [email protected]

 
 
 
Instagram