Vrienden van Ring Pass

De Stichting Vrienden van Ring Pass richt zich op het schenken van zaken die bedoeld zijn voor ontspanning, nut of verfraaiing van het clubhuis en het complex van Ring Pass Delft en die niet uit de normale exploitatie van de vereniging betaald kunnen worden.

De Stichting Vrienden van Ring Pass steunt de vereniging door zaken te financieren, die niet vanuit de normale begroting aangeschaft kunnen worden. De vrienden zijn in hoofdzaak oud-leden en leden van Ring Pass Delft. Maar iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt is van harte welkom zich bij de Stichting aan te sluiten.

De Stichting Vrienden van Ring Pass is in 2007 opgericht en telt inmiddels 94 leden. Tweemaal per jaar worden de leden van de Stichting door middel van een Nieuwsbrief op de hoogte gebracht van het wel en wee van Ring Pass en van de Vrienden. Eén keer per jaar is er een gezellige bijeenkomst voorzien van een hapje en een drankje.

Hoe kunt u lid worden van de Stichting?

Draagt u Ring Pass ook een warm hart toe, word dan Vriend voor een minimumbedrag van 50 Euro per jaar, aarzel niet en vul het inschrijfformulier in en stuur het per post naar het secretariaat. (Klik hier) In het clubhuis vindt u ook een flyer van de Vrienden van Ring Pass. 

Schenkingen

De afgelopen jaren is in overleg met de vereniging het volgende aangeboden: 

·Een grote tennisparasol (2008)

·Een grote tribune bij het terras voor het clubhuis (2010) 


·Drie picknicktafels (2012 en 2013)

 

·Terrasverlichting op het terras(2014)

 ·Jeugdgoaltjes (2017)

 

·Nieuwe beplanting bloembakken tennisterras (2018) ·Twee bankjes met opberg box en rugleuning voor tennisbaan 1 (2018)


 - Nieuwe dugouts op Veld 1 (2019)


Aanvraag schenkingen

De schenkingen worden gedaan n.a.v. aanvragen die ons bereiken vanuit verschillende geledingen van de vereniging. De Stichting stelt de leden en commissies van Ring Pass Delft hockey en tennis in de gelegenheid om jaarlijks zo een aanvraag in te dienen, voor een schenking die voldoet aan de doelstelling van de Stichting. De schenkingen gebeuren in overleg met het Verenigingsbestuur van onze club.

Aanvragen kunnen in de periode augustus t/m december worden ingediend. Gebruik hiervoor het bijgevoegde formulier. (klik hier). Omschrijf hierop in uw eigen woorden waarmee wij volgens u de vereniging kunnen steunen en mail dit naar het secretariaat. Wanneer wij nog informatie missen, nemen wij hierover contact met u op.

Op dit moment zijn de volgende "Vrienden" ingeschreven bij de Stichting Vrienden van Ring Pass:

Piet van Adrichem; Toos Bekenes-Horsten(†2015); Jurn Bezemer; Anton van Bilsen(†2018); Betty van Bilsen; Agniet Bommelé; Liesbeth Breedveld; Jaap Breedveld; Arie de Bruin(†2013); Paula de Bruin-Schoemaker(†2019); Ton van der Burg(†2019); Paula van der Burg-Linthorst(†2010); Ineke Dantuma; John Dekker; Annemieke Dijkgraaf; Rob Dijkgraaf; Fenneke van Doorninck; Ria van Driel; Pedro Dries; Jola Dries; Hans Dunlop; Dick Elskamp(†2016); Frank Engering; Angèle Evers-van den Heuvel; Remco van der Gaag; Theo van de Gazelle; Marlies van de Gazelle-Saunders; Ad van Geest; Marc van Geest; Marius de Graaff(†2008); Carla de Graaff-Bekenes; Peter Groen; Hans Grootveld(†2012); Peter van Haagen; Hero de Haas; Henriëtte van der Ham; Joop van den Heuvel; Rita van den Heuvel; Jules Hirs; Irene Hodes; Leo Hofland; Thea Hoogerwerf; Wil Hoogstad; Ed Kanters; Patrice Kanters-Mooijman; Miep Klijsen-Peeters; Arend van der Knaap; Helma Kool; Jos van Koppen; Ronald Korenstra; Tonie van Leeuwen; Leon Lutz; Bo Meijsing; Oka Meijsing; Martie van Namen-van Dijk; Gerard Neijzen; Piet Nühn; Johnny Nühn-Linthorst; Marjan Oosterbaan; Rein Oosterbaan; Cees Platell; Loek Platell; Hanneke van der Poel; Marian van der Poel-Lutz; Lilian Posthumus Meyjes-de Bruin; Dorine Prins-van Liempt; Theo van de Reijken; Otto Rensen; Jaap van Ringen; Paul Ripken; Hans van Rossum; Jaap Ruysbroek; Frits Saraber(†2015); Bea van Schie(†2012); Cock Schimmel; Marc Schreuder; Jos Secker(†2015); Liesbeth Secker-Versteegh; Everdien van Seijen; Christine Smals; Bob Spanjaard; Karin Spanjaard-Hogervorst; Ton Spanjaard; Marian van Steenbergen; Ulco Sijtema (†2019) Paul Tersmette (†2013); Nel Tersmette-Kras; John van Thiel; Marjolein van Uchelen; Dick van Velthoven; Herman Versteegh; Kees Versteegh; Claudette Vis-Eustatio; Jan Vis; John Vlek (†2018); Jos Vlek-van Dijk (†2019); Marc Vlek; Ruud Vlek; Lidwien Vlek-Meijsing; Thijs Vlek; Cees Wattél(†2020); Barbara de Weijer; Margot Wijnen; Bert de Wit; Helly van der Zanden-de Klerk

 

Bestuur van de Stichting Vrienden van Ring Pass 

Voorzitter Carla de Graaff-Bekenes
Secretaris Karin Spanjaard-Hogervorst
Penningmeester Piet van Adrichem
Lid Lilian Posthumus Meyjes-de Bruin
Lid Peter Groen


Secretariaat Stichting Vrienden van Ring Pass
Guineelaan 13
2622 DD Delft
   
E-mailadres: [email protected]