Jeugd Sep
21

Update trainingen A, B en C jeugd: trainers gezocht!

Nieuws afbeelding
 Update trainingen A, B en C jeugd

Zoals sommigen van jullie gemerkt hebben, is het tijdens de start van dit seizoen nog niet gelukt alle trainingen voor de A, B en C jeugd in te vullen met trainers. Met name in de C jeugd (MO-14) hebben wij op vrijdagmiddag nog enkele trainersvacatures.

We zien dat er een breder trainers tekort is in de regio, en dat zorgt er ook voor dat het inhuren van trainers niet zomaar succesvol is. Het technische hart en de HCJ zijn afgelopen weken bezig geweest om via extra verzoeken binnen de club, maar ook extern om de resterende plekken in te vullen. Dit is vooralsnog nog maar deels gelukt.

Voor de toekomst zal er voor het invullen van de trainers gekeken moeten worden hoe we optimaal gebruik kunnen maken van hockey&trainers talent vanuit eigen gelederen (in het bijzonder vanuit de selectieteams), waar mogelijk gebruik maken van ouders met hockeyervaring die het leuk vinden, aangevuld met een pool van externe support.

Voor de korte termijn: mocht je nog open staan voor het geven van trainingen, of weet je nog iemand die interesse zou hebben: neem dan contact op met iemand van de HCJ of stuur een berichtje naar [email protected].