De Club Nov
25

Blog van onze voorzitter Peter van Haagen

Nieuws afbeelding

Even normaal…..

Enige maanden geleden hoorden wij tijdens de persconferentie dat alles weer normaal zou worden. Helaas weten wij inmiddels dat ‘weer normaal’ maar voor even was. Weer geen publiek langs de lijn, afstand houden en de QR-code laten zien om binnen te komen. Wij zullen er met elkaar mee moeten leren leven lijkt het maar leuk is het niet. Het Coronateam draait weer op volle toeren om onze leden, binnen de regels, zoveel mogelijk te laten sporten.

 

Op het moment dat ik dit schrijf is er wéér een persconferentie door het kabinet aangekondigd. Strengere maatregelen lijken eraan te komen en wat er straks allemaal wel en niet meer mag, is nu niet te voorspellen.

 

Komend weekend zijn de laatste competitiewedstrijden van de buitencompetitie en begint het zaalseizoen alweer. Op dit moment gaat alles nog door en zijn wij klaar om met elkaar weer de blaashallen op te zetten. Ons coördinatieteam met Annette, Jasper en Menno hebben hard gewerkt om alles voor elkaar te krijgen. Het is gelukt en niet in de laatste plaats door de medewerking van al die vrijwilligers die straks weer klaar staan in weer en wind. Top dat iedereen zijn of haar steentje weer wil bijdragen.

 

Vorige week was er een digitale ledenvergadering en zijn de jaarcijfers goedgekeurd. Het was financieel een goed jaar onder andere door de steun van de overheid die wij kregen. Jeroen Laurensen, onze Technisch Manager, heeft de aanwezige leden uitgebreid geïnformeerd over de impuls die wordt gegeven aan de jeugdopleiding. Vol passie en enthousiasme vertelde hij over de nieuwe trainingstechnieken en carrousel-trainingen die voor de hele jeugd gelden. Hiermee willen wij bereiken dat de jeugd, ieder op zijn of haar niveau, beter wordt en nog meer plezier zal halen uit het spel en de vereniging.

 

Met de komst van het vierde veld zijn wij weer een stapje verder. De gemeente werkt nauw met ons samen om dit voor elkaar te krijgen. Op dit moment worden 2 varianten, die wij in de ledenvergadering hebben getoond, nader onderzocht op haalbaarheid. Het onderzoeksrapport wordt in december aan het College van Burgemeester en Wethouders aangeboden waarna in januari 2022 een besluit wordt genomen. Hopelijk kunnen wij dan het project snel starten want door allerlei procedures duurt het sowieso een tijd voor de spreekwoordelijke schop in de grond kan.

 

Terug naar normaal, maar ja wat is tegenwoordig eigenlijk normaal. Wij gaan het zien en laten wij met elkaar vooral de moed erin houden en positief blijven.

 

En het allerbelangrijkste….. blijf gezond!