Hockey Sep
13

Even een bericht van de Technisch manager

Nieuws afbeelding

Even een bericht van de technisch manager.

Zo we zijn gestart en het schip is in beweging....

De eerste twee volledige trainingsweken zijn bijna voorbij en ik moet zeggen het begint er op te lijken!

Ondanks een tegenslag met betrekking tot de invulling van het technisch hart hebben we dit jaar een flinke stap vooruit gezet. In het kader van "kijk vooral wat er wel lukt" moet ik eerlijk bekennen dat eigenlijk heel veel processen vele malen beter gaan dan tijdens mijn eerste seizoen op de club.

Niet in de laatste plaats omdat je gewoon weer met wat publiek in de zon een tosti kunt eten op een drukke zaterdag. Heerlijk dat er weer overal wordt gespeeld en wat hebben we dat gemist en wat koesteren we na zo'n jaar ondanks nog wat voorzichtigheid deze competitie dagen.

Het gevoel dat de club weer leeft is een fantastisch gevoel!

Als ik zo terugkijk op wat er nu iets meer dan een jaar later heeft plaatsgevondenen met welke krachtendit jaar weer stappen zijn gezet kan ik eigenlijk niet anders dan trots zijn op wat er allemaal WEL lukt.

En dat zijn geen kleinigheden....daar moet je soms even drie keer voor knipperen als dat kleine irritante technisch manager mannetje weer komt zeuren "over hoe zaken geregeld moeten zijn"

Maar als het dan lukt en beter loopt is het hopelijk niet alleen maar iets voor nu maar ook voor de langere termijn. In alles wat ik zelf probeer te doen is dat mijn persoonlijke doel. Dat iets blijvend verbeterd.

Hulde en grote complimenten voor:

Edwin Bos en de keepers mensen, we hebben een keepersclub, BAM!!

De E6 en E8 kinderen worden weer enthousiast gemaakt voor het keepersvak.

Supergaaf!

Lisa en Jelmer en Rachel voor het uitdelen van de materialen, ondersteboven in containers opgevouwen in lockers maar de onderste steen (lees bal) kwam boven en met een geweldige investering heeft nu iedereen een super tasom goed te trainen! Wat een werk, maar wat een goede stap vooruit.

Door de flinke investering in extra materiaal en het vragen van borg heeft Ring Pass vanaf nu nog maar minimaal aan materiaal aanvulling nodig en kunnen we met die besparing in de toekomst weer andere dingen doen! Bedankt voor jullie energie.

Rachel en Marion hartstikke goed dat er weer jacks komen voor de trainers, het ziet er altijd zoveel beter uit.

De Dames van de Jongste Jeugd commissie, de E8 en D, Suzanne, Tamara, Erica en Chantal, bedankt voor jullie hulp met het opstarten van de D en E8 we zijn bijna rond met de trainers en ook nog eens op een mega lastig in te vullen tijd (vroeg in de middag).

Ik ben er stellig van overtuigd dat wanneer we deze categorie op de dinsdag en donderdagen trainen dat het meer lijkt op de echte teamtrainingen en we in de toekomst wel meer uitstekende trainers op die groepen gaan krijgen.

Een mega stap voorwaarts en best even een andere cultuur, want niet meer op de vertrouwde woensdagmiddag met de 8E is even wennen voor vaders en moeders, maar ook dat gaat zorgen voor een enorme verbetering in de kwaliteit van de training.

Nooit meer veranderen en altijd betere spelers richting de D lijn vanaf nu!

Een warm welkom voor Arne Mook, fijn dat je er bent kerel!

Wat een rust nu we als club weten dat de woensdagmiddag en vrijdagmiddagjongstejeugd carrousel F en E6 is geregeld. Dit gaat vanaf nu ook alleen maar beter worden.

De breedte blijft een uitdaging om gelijk helemaal te vullen, maar gelukkig heb je daar Wilbert en Eveline die exact weten hoe het reilt en zeilt in de lijnen.

Hopelijk kunnen we ook een link maken tussen seniorenteams en jeugdteams zodat de senioren jeugd gaan trainen. Dan worden we nog meer een vereniging.

En met Ruud, Veronique, en Han heb je bij de 3e teams ook 3 absolute toppers die daar heel goed training geven, dit zijn voor mij vorig jaar hele fijne mensen gebleken en goud waardvoor Ring Pass!

Ook een groot woord van dank voor mijn "Partners in Crime" a.k.a. "De Directie", Evert, Alexander en Anja!

Gaaf dat jullie het veranderingsproces aandurven en met fijn om te zien met welke energie dat gepaard gaat.

Het is een proces, dat heb ik gister ergens in een artikel geleerd.

Bijna de documenten rond en door naar concrete acties.

Met of zonder hond even een rondje club en we zijn weer bijgepraat.

Dank voor jullie visie en energie die jullie in de club stoppen, dit jaar wordt mooi!

Trainers van de 1e en 2e lijn, wat ongelofelijk gaaf dat we zo'n jonge groep trainers hebben die nota bene ook nog eens allemaal in hetzelfde huis wonen en ook allemaal in Heren 4 of Dames Jong 1 of 3 spelen.

Konrad & Emilie, Camile & Babette, Julia & Nathan, Gijs & Sina, Lars, Bjorn, Quinten, Alexander, Lise, Maaike, Meike en de Nestor Jan Paul, Geerten en Frederic en Daniel die dit jaar leert wat meiden perikelen zijn.

Hoe je het went of keert, jullie dagelijkse inzet en performance op de club bepaalt de sfeer tussen 16.00 en 20.00 en dat is iets om trots op te zijn. En voor mij ...de investering waard: Opleiden en Ontwikkeling, we zijn er nog niet maar als je goed op let....

Alles komt goed!

Jeroen