Hockey Maa
31

VACATURE TECHNISCH COORDINATOR 8E-D

Nieuws afbeelding
Wat zoeken wij?
Ring Pass Delft is op zoek naar een enthousiaste Technisch Coördinator voor de E8-tallen en de D-lijn. In deze leeftijdscategorie wordt een belangrijke basis gelegd voor de techniek van onze jeugd. Daarom willen wij ook veel tijd besteden aan het opleiden en begeleiden van de trainers en coaches van deze teams. Wij zoeken iemand met affiniteit met deze leeftijdscategorie en een sterke motivatie om zowel de eigen kennis over het trainen verder te ontwikkelen als deze kennis over te brengen aan de trainers en coaches op het veld. Daarnaast is onze TC een echte teamspeler. In een gedreven team van drie personen werk je samen, vul je elkaar aan, wissel je ervaringen en kennis uit en ondersteun je elkaar.
 
Wat hebben wij te bieden?
Je wordt onderdeel van het Technisch Hart samen met een Technisch Manager met ervaring bij diverse grote  verenigingen en de KNHB en een ervaren tweede Technisch Coördinator. Dit geeft je de kans om jezelf verder te ontwikkelen als Technisch Coördinator en bij te dragen aan het technisch beleid van onze vereniging. Uiteraard bieden wij een marktconforme vergoeding.
 
Sollicitatieprocedure
Mocht je interesse hebben, en beschikbaar zijn op maandag (vanaf 15.00 uur), donderdag (vanaf 16.00 uur) en op zaterdagochtend, solliciteer dan door je motivatiebrief en cv te mailen aan [email protected]