Bestuursmededelingen Mei
23

29 mei om 16.00, Ring Pass Delft 1000ste Rookvrije sportclub

Nieuws afbeelding

Aan alle ouders en kinderen van onze (jongste) jeugdteams,


Komen jullie ook woensdag 29 mei om 16.00 langs om samen met ons de Rookvrije vlag te hijsen op Ring Pass Delft. 


Ding je mee naar de prijs voor de mooiste en leukste kleurplaat! 

Lever hem dan in voor 15.45 in bij de Bar. (zie bijlage)


We weten het allemaal. Roken is erg ongezond, maar toch raken iedere week opnieuw honderden kinderen in Nederland verslaafd aan roken. Ook zien roken, doet roken. 


Daarom zijn we blij dat het sportcomplex Ring Pass Delft per 1 mei 2019 geheel Rookvrij is. We willen daar even bij stil staan en dat samen vieren op 29 mei 2019. 


Ring Pass Delft is bovendien de 1000ste Rookvrije sportclub in Nederland. Onze Staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS, Delftse Wethouder Karin Schrederhof van o.a Sport en Directeur Michael Rutgers van het Longfonds komen ook langs om dit met ons te vieren. 


Het bestuur zou het ontzettend leuk vinden als er veel jongste jeugdspelers samen met hun ouders al om 15.45 uur naar het clubhuis komen. Wij zorgen voor een lekker alcoholvrij prosecco, drankje en appeltje voor de dorst.   


Om vier uur worden enkele korte speeches gehouden en zal de Rookvrije Generatie vlag gehesen worden. Daarna zullen de winnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt worden. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen aan de aanwezigen. 


Om 16.30 is het afgelopen en kan de Jongste jeugd weer lekker gaan trainen.


Namens het Bestuur,

Frank Engering


Bijlage: Kleurplaat Rookvrije Generatie.pdf