Ring Pass Delft
Businessclub 

De Ring Pass Business Club vergroot uw naamsbekendheid via diverse reclame uitingen en draagt bij aan een positieve uitstraling van uw bedrijf. Tevens biedt de Business Club exclusief toegang tot het persoonlijke netwerk van onze sponsors. Juist dit netwerk biedt u veel voordelen om laagdrempelig in contact te komen met andere ondernemers en bedrijven. Reeds 30 bedrijven gingen u voor als Business Club lid.

De Ring Pass Business Club streeft groei na van het aantal leden. Nieuwe leden zoeken wij bij voorkeur in branches die tot op heden nog geen lid zijn van de Business Club. Dat verbetert en waarborgt de diversiteit en waarde van het Business Club lidmaatschap.

Om toe te treden tot de Business Club kunt u kiezen uit vier sponsorpakketten. Zodat er altijd een Business Club pakket is dat goed bij uw wensen past. De detailinformatie over deze arrangementen vindt u hieronder. Maatwerk is ook uiteraard mogelijk.

Wat biedt het Business Club lidmaatschap u?

Afhankelijk van het Business Club lidmaatschap (Brons, Zilver, Goud en Platina) waar uw voorkeur naar uitgaat, bieden wij u de volgende opties:

De onderstaande reclame uitingen en evenementen zijn exclusief voor onze Business Club leden gereserveerd:

  • Reclameborden rondom het hoofdveld;
  • Vermelding op de home page van onze website;
  • Vermelding op het Business Club Member Board;
  • Gebruik maken van het clubhuis en/of de Ring Pass faciliteiten;

U kunt kiezen uit vier arrangementen binnen het Business Club Lidmaatschap:

  • BronzenBusiness Club lidmaatschap
  • ZilverenBusiness Club lidmaatschap
  • GoudenBusiness Club lidmaatschap
  • PlatinaBusiness Club lidmaatschap

Meer gedetailleerde informatie hierover vindt u op de pagina "Mogelijkheden Sponsoring"

 

Gedurende het hockeyseizoen worden exclusief voor Business Club leden informele netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Deze businessclub-evenementen kunnen plaatsvinden in en om het Ring Pass clubhuis (Lees deze gezellige evenementen) of op locatie.


Vanzelfsprekend hebben de Business Club leden ook de mogelijkheid om zelf als gastheer/vrouw op te treden tijdens een evenement, wanneer zij hun bedrijf of instelling willen presenteren.

Is het Business Club lidmaatschap ook interessant voor uw bedrijf?

Neemt u dan contact op met één van de leden van de sponsorcommissie van Ring Pass via het aanmeldformulier op deze website.

Wij verwelkomen u graag als lid van de Businessclub!


Van links naar rechts:
Jan-Paul van Daal, Heidi Roest, Thijs Vlek, Peter van Oostrom en Manfred Bavelaar
 
 
 
Instagram