Sponsor opties


Er zijn verschillende mogelijkheden om sponsor te worden op Ring Pass Delft. Op deze pagina zijn de diverse opties beschreven. 

Business Club lidmaatschap ad € 750,- excl. BTW per jaar 

  • 1 reclamebord langs het hoofdveld (afmetingen 250x75 cm), inclusief eenmalig de kosten van het bord
  • Vermelding op de homepage www.ringpass.nl
  • Vermelding op de website bij sponsors met eventueel een link naar de eigen website
  • Vermelding op het Business Club Member Board in het clubhuis
  • Uitnodiging voor twee personen voor de Business Club events
  • U gaat het lidmaatschap aan voor een periode van drie jaar 

Behalve deelname aan de Business Club, zijn er verschillende andere vormen van sponsoring:

Reclameborden

Geef uw bedrijf meer naamsbekendheid voor middel van een reclamebord langs het hockeyveld (Raboveld en/of DSW veld). Bordsponsoring kost u € 300,- per jaar. U kunt zelf het reclamebord (afmeting 250x75 cm) aanleveren of wij verzorgen dat voor u. De kosten van het maken van het bord zijn voor uw rekening. De minimale contractduur voor bordsponsoring bedraagt drie jaar. Om uw bedrijfsexposure extra te vergroten, wordt uw bedrijfsnaam eveneens vermeld in het clubhuis en op onze website.


Vlag- of baniersponsoring

Een andere effectieve en relatief voordelige mogelijkheid om uw naamsbekendheid te vergroten is de vlag- of baniersponsoring. Op ons sportcomplex staan op prominent zichtbare plaatsen twintig masten voor vlaggen en banieren opgesteld. Zodat uw bedrijfsnaam goed zichtbaar is. Vlagsponsoring kost u € 250,- per jaar. Baniersponsoring kost u € 400,- per jaar. De contractduur is minimaal drie jaar. Aangezien één vlag of banier niet een heel jaar meegaat, verzorgen wij ieder jaar twee nieuwe banieren. Om uw bedrijfsexposure extra te vergroten wordt uw bedrijfsnaam eveneens vermeld in het clubhuis en op onze website.


Sponsor van de supportersbankjes

Voor de supporters voor de hockeyteams die spelen op het Rabo- of DSW-veld zijn bankjes geplaatst. Deze bankjes kennen een orthopedisch verantwoord ontwerp. Zodat de toeschouwers goed zitten. U kunt uw naam verbinden aan deze unieke bankjes door deze te sponsoren voor een eenmalige bijdrage van € 500,- per bankje. Daarnaast wordt ook bij deze vorm van sponsoring uw bedrijfsnaam eveneens vermeld in het clubhuis en op onze website.


Teamsponsoring

Gaat uw voorkeur uit naar meer naamsbekendheid via het sponsoren van een Ring Pass-team, kan dat natuurlijk ook. U kunt kiezen om uw bedrijfsnaam te promoten door vermelding op de wedstrijdshirts of via de Ring Pass-trainingspakken (of sweaters). Uw naam op beide kan natuurlijk ook. Teamsponsoring kost u € 250,- (bij Jongste Jeugd € 175,-) per team per seizoen exclusief de kosten van de kleding en de opdruk. Deze zijn voor rekening van de sponsor. De contractduur is twee jaar. De aanvullende voorwaarde van teamsponsoring, bespreken we graag persoonlijk met u. Om u alvast een beeld te geven, hebben wij een globale kostenraming opgesteld PDF-document (klik hier).


Bij seniorenteams (niet selectieteams) is het mogelijk om met twee sponsors één kledingstuk te sponsoren. Voordeel hiervan is dat de aanschafkosten gedeeld kunnen worden. De bijdrage aan de club blijft € 250,- per seizoen per sponsor. Om uw bedrijfsexposure extra te vergroten wordt uw bedrijfsnaam eveneens vermeld in het clubhuis en op onze website.

Zaalsponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden voor sponsoring specifiek voor de ‘blaashallen’. U kunt voor een bedrag van € 1.000,- een tribune sponsoren. Bij deze vorm wordt uw bedrijfsnaam op de tribune weergegeven, daarnaast wordt uw bedrijfsnaam vermeld in het clubhuis en op onze website.

Een andere mogelijkheid is om uw bedrijfsnaam aan de blaashal te verbinden. De voorwaarden voor deze vorm van sponsoring bespreken we graag persoonlijk met u.


Combinaties van sponsormogelijkheden

De bovenstaande vormen van sponsoring kunnen natuurlijk ook worden gecombineerd. Neemt u gerust contact op met de sponsorcommissie (06 - 10 18 71 85 of [email protected]) om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. 

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW per jaar.

Wij verwelkomen u graag als lid van de Businessclub!