FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
 (Digitale) Formulieren  Aantal vragen: 4
 Arbitrage  Aantal vragen: 7
 Club zaken  Aantal vragen: 3
 Communicatie, de App, Login, URL's ?   Aantal vragen: 5
 Corona  Aantal vragen: 17
 Documenten  Aantal vragen: 2
 Hockey trainer / coach informatie   Aantal vragen: 4
 Lid, trainer of vrijwilliger worden?  Aantal vragen: 4
 Template - Logo - formaat foto  Aantal vragen: 4

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Communicatie, de App, Login, URL's ?

Op de openbare website www.ringpass.nl vind je alle openbare informatie over Ring Pass Delft. Zoals: Wie we zijn? Onze kernwaarde, maar ook het wedstrijd- en traningsschema etc De website is vooral bedoeld voor Nieuwe leden, Sponsoren en Ouders die info zoeken. Daarnaast een etalage voor de gemeente en andere clubs. 
Op de website worden regelmatig Nieuwsberichten geplaatst. 

In het kader van AVG worden delen van informatie afgeschermd. Zoals de namen van de spelers. Er is ook geen algemene Ring Pass foto album meer. 

Achter de login op de website, de zgn team-site, vind je die je informatie wel. Naast alle team info met je agenda, zijn alle niet-openbare documentaten, zoals beleids- en ALV-stukken hier te vinden. Deze teamsite is een goed alternatief voor de Ring Pass App. 

De Ring Pass App  is vooral voor de spelers, begeleiders en trainers etc. Je vindt hier alles wat je moet weten over je eigen team, zoals wedstrijdschema, aan/afmelden voor trainingen en wedstrijden, maar ook bardiensten, HockeyPraktijk voor trainers, DWF (digitale wedstrijdformulier) en uitslagen en standen van alle teams. De Nieuwsberichten worden ook in de App getoond. 

Facebook, Instagram en Twitter worden als neven instrumenten ingezet om bepaalde doelgroepen kort te informeren en te verwijzen of te lokken naar het laatste nieuws op de website of de app. 

De NieuwsPass is de digitale Nieuwsbrief, die momenteel onregelmatig wordt verstuurd en deels achterhaald is door de Ring Pass App.
Leden, ouders van jeugdleden, trainers, coaches en alle vrijwilligers die geregistreerd zijn in ons administratiesysteem LISA kunnnen inloggen op de Ring Pass App. Heb je geen wachtwoord ontvangen of ben je je wachtwoord vergeten, dan kun je HIER een nieuw wachtwoord aanvragen.
Ben je ook je lidnummer vergeten stuur dan een email met je naam naar de [email protected]. Je ontvangt dan z.s.m. via de mail je lidnummer en wachtwoord.

De inlogpagina opent zich met het Nieuws van de Club en de Familie agenda en je persoonlijke en favoriete teams
Verder staan achter deze inlog pagina in de bovenste blauwe balk een 5-tal opties: Ik, Club, Team, Vergrootglas (zoeken leden), Profiel en tenslotte Uitloggen.

Onder "Ik" vind je een overzicht met alle benodigde gegevens van een team, zoals de wedstrijden, programma, stand, uitslagen en de spelerslijst. Ook 

Bij 'Club' staan veel Club gerelateerde zaken. Bij Diensten kan je jezelf inplannen om bardiensten te draaien. Bij Documenten vind je documenten die we willen delen met haar leden, zoals de agenda en notulen voor de ALV,
 
Alle zaken bij 'Team' kan je ook terug te vinden in de "Ring Pass App"

Als je een Vergrootglas ziet, dan kan je in het ledenbestand van Ring Pass de telefoonnummers en e-mailadressen van leden, teambegeleiders en vrijwilligers vinden. .

Onder je naam bij  'Profiel' kan je je eigen emailadressen, je telefoonnummer en je wachtwoord bewerken. Je kan ook je eigen profiel foto uploaden.
Een aantal webpagina's hebben een eigen unieke url: