Tophockey


Topsport op Ring Pass Delft is gebaseerd op een gezonde sportieve ambitie om metde standaardteams - Dames 1 en Heren 1 - een duurzame plaats op overgangsklasse niveau te behalen en te behouden. 

Het beleid om deze doelstelling te realiseren is gericht op talentontwikkeling in de jeugd die leidt tot een verhoging van de prestaties en het algemene niveau. Teamprestaties en individuele ontwikkeling gaan daarbij samen. Ring Pass wil zo veel mogelijk speelsters en spelers opleiden die zo lang mogelijk in een standaardteam bijdragen aan optimale prestaties. Deze trend maakt van Ring Pass een aantrekkelijke club voor spelers en speelsters uit (de omgeving van) Delft om op prestatief hoog niveau te kunnen hockeyen.

Dames 1 en Heren 1 spelen al enige jaren in de  Overgangsklasse. Ring Pass Delft is er alles aan gelegen om deze positie elk seizoen te behouden en verder te verstevigen. 

Sudden death

Jeugdbeleid

Het jaren geleden ingezette jeugdbeleid laat inmiddels prima resultaten zien. De jeugdafdeling van Ring Pass presteert al jaren uitstekend. De eerste jeugdteams behoren tot de top van Zuid-Holland en vieren ook successen op landelijk niveau. 

De Tophockey Commissie (THC) draagt zorg voor invulling van de hockeytechnische en -inhoudelijke taken en werkzaamheden binnen het tophockey op Ring Pass. Daarbij ligt het op accent op de standaardteams en de toplaag van de jeugdteams. 

Voor vragen zijn we bereikbaar via [email protected]