KidFit trainingen

Op Ring Pass worden naast Hockeykampen, Hockeyclincs en Tennislessen tijdens de zomer- en wintermaanden ook KidFit trainingen gegeven! Een KidFit training duurt een uur en is gebaseerd op CrossFit. CrossFit is een trainingsvorm dat krachttraining, gymnastiek en atletiek combineert in korte, intensieve work-outs.

 

KidFit trainingen zijn meer gericht op jongeren (10 – 18) en ouderen (30+). De oefeningen worden om deze reden met minder (of soms zonder) gewicht uitgevoerd dan bij CrossFit. Het aantal herhalingen van oefeningen is minder en de focus ligt veel minder op ‘weight lifting’ dan bij CrossFit. 

In de KidFit trainingen staat het uitdagen van jezelf (zowel mentaal als fysiek) en plezier in het sporten centraal. De KidFit trainingen worden gegeven in een gezellige groep jongeren of ouderen die elkaar motiveren en aanmoedigen.

Je kan gedurende de zomerstop of wintermaanden ook met je gehele (hockey)team, een deel van je team of een vriendengroep deelnemen aan de KidFit trainingen (min. 8 deelnemers). We kunnen afstemmen hoe vaak jullie willen trainen en op welke dag en welk tijdstip dit het beste uitkomt. 

Aan de lessen zijn wel kosten verbonden per deelnemer, waarbij alle jeugdleden van Ring Pass Delft 20% korting op de KidFit trainingen krijgen.

Nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie?

Stuur dan een emailtje naar [email protected]