Lid worden of training geven bij de Jongste Jeugd?


Inschrijven Jongste Jeugd en wachtlijst

Heeft uw kind interesse om te gaan hockeyen, maar u weet het nog niet precies hoe en wat, neem dan eerst even contact met ons op. In een persoonlijk of telefonisch gesprek kunnen we de de mogelijkheden toe lichten en eventueel doet uw kind eerst met wat proeftrainingen mee.  

Lees anders eerst even ons introductie boekje: Bekijk boekje Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd (Papieren versie ligt in het clubhuis) 

Lid worden?
Weet u het al helemaal zeker dan kunt u vanaf het jaar waarin uw kind 5 jaar wordt hem of haar aanmelden. Het aanmeldformulier staat op deze site (link naar inschrijfformulier). 

De Jongste Jeugd Commissie zal u informeren wanneer uw kind lid kan worden en de eerste training zal beginnen. Soms wordt uw kind op een wachtlijst geplaatst. 

Voor meer informatie over het aanmelden en andere zaken kunt u natuurlijk terecht bij de lijnco√∂rdinator Jongens E en F of de lijnco√∂rdinator Meisjes E en F. Bekijk de Commissie pagina of stuur een email naar: [email protected] 


Trainer of spelbegeleider worden bij de Jongste jeugd?

In de jongste jeugd krijgen alle kinderen op woensdagmiddag een uur training en spelen op zaterdagochtend een wedstrijd met hun team.

De eerste jaars F (trainings F) spelen op zaterdagochtend nog geen competitie maar trainen van 8.45 uur tot 9.45 uur. De tweedejaars E trainen daarnaast gedurende de week een tweede keer.

We zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste ouders, die het een uitdaging vinden om te komen helpen met de trainingen en de wedstrijden. 

Interesse? Stuur een email naar [email protected]