Ring Pass Delft
Vrijwilliger worden?


Vind jij het ook zo fijn dat jullie kind elke week kan hockeyen, dat er scheidsrechters staan ingedeeld, dat er geregeld leuke feestjes worden georganiseerd, kortom dat alles goed ‘draait’ op Ring Pass Delft?

Ring Pass draait op vrijwilligers

Dit lukt alleen met de enorme inzet van heel veel vrijwilligers. Je bouwt met elkaar aan de toekomst van onze club, je leert veel mensen kennen en het is gezellig. Want onze vereniging draait alleen als we het samen doen. Dat is één van onze kernwaarden.

Wat is jouw talent?

We verwachten jouw bijdrage als je lid bent of als je kind jeugdlid is. Niet alleen voor het team van je zelf of je eigen kind, maar ook voor een commissie of een eenmalige activiteit zoals een feest of een toernooi. Wat vind je leuk en Waar ben je goed in? Laat ons het weten als je bijzondere interesse hebt voor een bepaalde functie binnen de club. We kunnen je hulp altijd goed gebruiken!


Regelmatig terugkerende vacatures op Ring Pass Delft zijn o.a.

  • Trainers voor jeugdteams en seniorenteams;  Het wekelijks verzorgen, alleen of met z'n tweeën, van trainingen op basis van het programma van de Hockey in Praktijk. Meer info bij de trainerscoordinator: [email protected]
  • Vaste Barmedewerkers voor op doordeweekse avonden of bij evenementen; Meer info bij [email protected]
  • Fluiten van een wedstrijd van de jeugd op zaterdag of de senioren op zondag. Meer info bij [email protected]
  • Gastvrouw of Gastheer achter de wedstrijdtafel op de zaterdagen. Meer info bij: [email protected]

 


Sturen op Verenigen: Binden en Verbinden! Een zeer instructieve fimpje van de KNHB 

Bekijk het overzicht van RP-commissies en vrijwilligerstaken  en stuur ons een email met je interesses naar [email protected]. Dan nemen wij contact met je op. 
 
 
Instagram