Jongste Jeugd seizoensagenda


Seizoensagenda 2019-2020 Ring Pass jongste jeugd

Onderstaand het overzicht van het seizoen 2019/2020 met daarop alle trainingsdagen, de door de bond vastgestelde speeldata. Ook de reservedata voor inhaalwedstrijden zijn opgenomen. De definitieve speeldata en tijden worden opgenomen in de Ring Pass App. Houd deze dus goed in de gaten!

Zaaltrainingen vinden plaats in de blaashal van Ring Pass. De tijden kunnen afwijken van de veldtijden. Hierover zal tijdig gecommuniceerd worden.  

Eind van het jaar wordt de Jongste Jeugddag georganiseerd. Teams krijgen daarnaast nog de gelegenheid zich in te schrijven voor een toernooi.

Seizoensagenda 2019/2020, klik hier

Training 

In de jongste jeugd krijgen alle kinderen op woensdagmiddag een uur training en spelen op zaterdagochtend een wedstrijd met hun team.
De eerste jaars F spelen op zaterdagochtend nog geen competitie maar trainen van 8.45 uur tot 9.45 uur. De tweedejaars E trainen daarnaast gedurende de week een tweede keer.

En verder:

  • Het laatste nieuws van en voor onze jongste jeugd teams staat bij al het andere Nieuws op de website en de RingPass App.. 
  • Het wedstrijdschema van de Jongste Jeugd teams staat bij alle andere wedstrijden,
  • Uitslagen van wedstrijden van de Jongste Jeugd worden niet vermeld op deze site en niet op de site van de KNHB.