Vrijdagochtend Wandel- en beweegcursus voor ouderen


Voor ouderen organiseren we in samen werking met 'Delft voor Elkaar' activiteiten op maat. Gezelligheid staat voorop en we proberen een divers aanbod op te zetten aan de hand van de vraag die er is.


Voel je fitter door elke week te bewegen!

Bewegen is belangrijk en leuk, vooral samen met anderen. Wandelen gecombineerd met oefentherapie levert een positieve bijdrage aan een goede gezondheid. 


Sportief wandelen

Ring Pass biedt samen met een deskundige oefentherapeut de mogelijkheid aan om op de vrijdagochtenden op Ring Pass deel te nemen aan de wandel/beweegcursus voor 55+. Altijd staat verantwoord bewegen en plezier in bewegen centraal. Tijdens het wandelen maakt de groep ook korte pauzes en doet spierversterkende oefeningen. Onder deskundige leiding beweegt u op uw eigen niveau samen met anderen in een gezellige groep.

Neem de stap en doe mee met de wandel- en beweegcursus voor 55+.

"Iedereen is van harte welkom om lekker buiten te bewegen”

Wil je hier meer over weten?

Het Sportief Wandelen start iedere vrijdagochtend om 09:30 en omstreeks 10:30 zijn we weer terug bij Ring Pass om een kopje koffie of thee te drinken. Geniet 6 maanden van de wekelijkse gezelligheid, het bewegen en de prachtige omgeving voor €65,00.  Wandelt u mee?

Interesse? Kom dan op een vrijdagochtend om 9.30 uur naar Ring Pass voor een kopje koffie en neem een vriend of vriendin mee!


Meld je aan bij: 

telefoon: 

email:  [email protected]