Samen in beweging


Delft voor Elkaar en Sportief Plus brengen u samen in beweging

Goed voor de conditie, flexibiliteit en gezelligheid. Doet u mee met de laagdrempelige lessen van Delft voor Elkaar en Sportief Plus? Dan blijven we met zijn allen nog beter in balans en starten we samen met sportief wandelen. In en rondom het complex van Ring Pass Delft staan ontmoeting en beweging centraal. Beweegcoach Trudy Breur (61) werkt graag samen met u aan een fitte toekomst.

Delft Blijft Staan

Steeds meer senioren komen op maandagochtend en vrijdagochtend met plezier naar de balanstrainingen van beweegcoach Trudy Breur. Zij ontvangt u bij Hockey- en Tennisvereniging Ring Pass Delft om samen zit- en sta-oefeningen te doen. Of u nou uiterst sportief bent of wat minder fit, iedereen kan meedoen. Na afloop is het tijd voor een gezellig kopje koffie. Klaar om nog steviger op de been te komen?

"De sfeer in de groep is geweldig, dat willen we dan ook graag delen met nieuwe deelnemers

Iedere maandag van 10:15 tot 11:15 worden de balans-trainingen gegeven. U volgt deze actieve en gezellige cursus 6 maanden lang voor €62.50. Geen idee of dit iets voor u is? U kunt altijd meedoen met gratis proefles. Neem even contact met ons.


Sportief Wandelen

De paden op, de lanen in. Lekker wandelen en bewegen in de frisse buitenlucht. Sportief Plus organiseert ook sportieve wandelochtenden. Kom naar het Ring Pass complex en maak samen met beweegcoach Trudy een korte wandeltocht door de omgeving. Tijdens het wandelen maakt de groep ook korte pauzes en doet spierversterkende oefeningen.

"Iedereen is van harte welkom om lekker buiten te bewegen”

Het Sportief Wandelen start iedere vrijdagochtend om 09:30 en omstreeks 10:30 zijn we weer terug bij Ring Pass om een kopje koffie of thee te drinken. Geniet 6 maanden van de wekelijkse gezelligheid, het bewegen en de prachtige omgeving voor €62,50. Wandelt u mee?

Wilt u meedoen of wat meer informatie?

Mail naar [email protected] of bel Delft voor Elkaar is een krachtig samenwerkingsverband van zorg-, sport- en welzijnspartijen in de gemeente Delft. Het is een bundeling van zowel professionele partijen als vrijwilligersorganisaties. Delft voor Elkaar heeft haar roots in de gemeente, staat in direct contact met alle bewoners en kent alle ins en outs van de stad. 

website Delft voor Elkaar: www.delftvoorelkaar.nl